27 toukokuuta 2012

At last - enjoying the sun!

Perjantai

alkoi hienosti, siinä mentiin after work drinkseille kavereitten kanssa meidän kanta pubiin "Oysteriin" ja totta kai se oli ihan täpötäynnä mutta onnistuttiin löytämään pöytä kuitenkin ja tajuttiin puolessa välissä että meillähän onkin tosi international pöytä, nimittäin vieressä istui 3 tsekkiä jotka olivat after work drinksuilla kanssa. 

Ja siinä sitten pari pinttia juotiin ja mentiin sitten mäkkärin kautta kotiin, aina jotenkin kuvottaa kun käy mäkkärissä, on niin tuhtia majoneesia yms. TERVEELLISTÄ! 



Lauantai

Lauantai meni mukavasti, heräiltiin aikaiseen ja lähdettiin sitten syömään italialaiseen ravintolaan Spinningfieldsiin, joka oli ns. hieman pettymys ja meillä molemmilla oli maha sekaisin parin tunnin päästä. Makoiltiin Spinningfieldsin nurmialueella ja otettiin arskaa ja katsottiin formuloita. Alkoi jo naama sen verran punoittaa että päätettiin lähteä käymään Castlefieldissä katsomassa jos siellä olis jotain menoa ja meininkiä.... 

 Noh makoiltiin sielläkin hetki ja poikkis rupes voimaan jo huonosti, vissiin liikaa aurinkoa. Hän lähti kotio ja minä lähdin paineleen grilli bileisiin hetkeksi tapaamaan kavereita. Päätin siinä sitten kuitenkin lähteä katsoon takaisin miehen vointia ja siellähän se oli lämpöhalvauksessa kuumeessa.... oltiin vähän liian ahneita auringonoton perään.

Noh tästä oppiii ;-) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti