24 kesäkuuta 2012

Been there, seen that, done that - Paris!



Oltiin tosiaan pe - su juhannus viikonloppu Pariisissa, hienot kelit ja oli noin +24 molemmat perjantai ja lauantai. Sunnuntaina palailtiin takaisinpäin niin oli jo sadetta, mikä ei meitä haitannut koska oltiin jo kotimatkalla päiväsällä. Käytiin monenmoisissa paikoissa, mm. Louvre, Eiffel, Seine jne. Kaikki nää tunnetummat nähtävyydet ;) Äiti kertoi että kävin Eiffelissä viimeks kun olin sen mahassa kun äippä oli raskaana, mutta ei tullut mitään deja vuta kyllä kun kiipesin torniin... 

Niin ja saatiin meitä melkein huijatuksi myös, "mykkänä" esiintyviä naispuolisia henkilöitä oli pilvinpimein Pariisi täynnä, luultiin ensin että ne haluaa nimen johonkin addressiin ja loppusivulla luki " Amount" ja katoin edellisiä niin annettu muka 50€ ... Just. Ja yks eukko koitti sitten napata mieheltä lompakon, mutta päästiin onneks karkuun ehjin nahoin. Jostain kumman syystä me aina päädyttiin italialaiseen ravintolaan ja nautiskeltiin italialaista viiniä.. kaikinpuolin oli erittäin antava reissu. 

Hotelli oli hieman kauempana mutta päästiin jokapaikkaan metron avulla joka oli kohtuullisen hyvänhintanen päivälipuissa ( 7€ per pv) Ja Louvreen pääsi alle 26vuotiaat ilmaiseksi, eli minä pääsin mutta poikaystävä ei ihan päässyt. 

Eiffeliin meno oli yhtä jonotusta, mutta kyllä se on sen arvonen kun sinne pääsee :-) 

Alapuolella hieman kuvia meidän juhannuksesta














Paris! 

So we ended up going to Paris for midsummer, awesome weather and weather was on our side whole Friday and Saturday around +24 degrees. On Sunday it was raining but it didn't really matter as we were already going home during the day. We saw all the famous monuments and places to see in Paris... as Louvre, Eiffel, Seine etc...  My mum told me that I've been in Eiffel when she was pregnant but unfortunately I didn't get any deja vu's. :-D 

Whole Paris seems to be full of those cheaters who are acting " deaf" and asking to put name to paper and asking money for it. They almost got us as well and one woman was trying to reach money from my boyfriend's wallet but he managed to get away with me. Absolutely horrible. 
In some "wierd" reason we always ended up going to Italian restaurant and had some pizza or pasta. Lol. It was quite fun though and we had good italian wine :) 

Hotel was a bit far away but we managed to get there with metro which was working very well. It had good prices for day ticket " 7€"  and for Louvre under 26 years old's get in for free.

Going to Eiffel was -  queue after queue.... but it was wort it :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti