20 kesäkuuta 2012

Sunny Mytholmroyd

Hej,

Tosiaan otin itselleni vapaaksi iltapäivän duunista ja olin aikeissa mennä työhaastatteluun "Account Manager" - rooliin. Noh, tosiaan tää rekrytoija oli yhteydessä ja sanoi että junalla 10min ja kävellen juna-asemalta 5min. Paskanmarjat, rupesin siinä illalla sitten pläräämään että mitenkä sinne pääsen ja tosiaan kun katselin google mapsin avulla miten meen sinne niin oli sellasen näköstä aluetta et huh. Juna-asema keskellä ei mitään ja ei ihmisiä missään, ihmeellistä teollisuus-aluetta yms. Juna kerran tunnissa ym. Not good at all! Joten peruutin sitten tän työhaastattelun ja odottelen sitä toista joka on 2,5vkon päästä ja ihan Manchesterin keskustassa. 
Tänään kun käppäilin juna-asemalle Mytholmroydissa niin räpsin siinä kuvia kun oli niin kiva sää, tää kamera on niin hyvä kun se on niin pieni ja menee sukkelasti laukussa.


PS. I have started to write finnish/english first and then other language after the pictures, so keep scrolling ;)  














Hi there !

So I took some pto for afternoon from work and I was planning to go to job interview, well it didn't go how I planned. Recruiter told me that the work place would be 15min away from the town and 5min walk. Bloody hell..... Suddenly it turned out to be 15min and 30min walk to the office.... I was like you gotta be kidding me!! Well, I had other call after this one so I'm hoping to get something sooon....
Here is some pictures what I took when I was on the way to the train station, it was beautiful day :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti