03 kesäkuuta 2012

Liverpool night out

Terve taas, joo tosiaan ajateltiin nyt kun on 4 päivän vapaat putkeen niin lähdetään katteleen millasta on Liverpoolissa night life. Poikkiksen suomalaisella kaverilla voitiin majottua ja meitä oli liikenteessä sitten illan mittaan, 2 suomalaista, italialinen, espanjalainen, kanadalainen, australialainen ja englantilainen eli aikamoinen international group taas liikenteessä. Mutta oli kyllä hauskaa, tosiaan poikakaverini tutustui työpaikallaan suomalaiseen Miikkaan ja ovat nyt best buddyja. Mikä on todella hauska sattuma! 
Liverpoolissa tosiaan satoi sen koko yön ja kenkäni olivat ihan märät loppuillassa, hukkasin siinä kukkaroni joka sisälti 15 puntaa, mutta ei onneksi kortteja tai muuta sen verran tärkeää.  Niin ja joku pässi kaatoi mun juoman ja käskin sen antaan mulle 5 puntaa. Et sillee siinä Subwayn kautta 5 maissa aamulla mentiin Miikan luo nukkumaan ja heräiltiin sitten 9aikaan ja suunnattiin juna-asemalle ja kohti kotia Manchesterissa. 


Hello again, so we decided now when we had 4 days off from work, we are going to Liverpool to check how's the night life there. My boyfriend has a finnish friend who he met at work and is now best buddies with. So we stayed at Miikka's place and we had a very international bunch of people with us as, 2 finnish, italian, spanish, canadian, australian, english..


It was bloody raining whole night and my shoes got wet and I lost my purse where I kept my 15 pounds but thankgodd it wasn't my other purse where I keep my cards. It wouldn't be nice to go to Finnish Embassy in London again to get  the new driving license or ID :)  Some girl spilled my drink and I asked her to give me 5 quid as I was already in bad mood from loosing my purse and it worked. :D End of the night we decided to go around 5am back to Miikka's house. We woke up around 9 am and decided to head back home to Manchester. 
Here is couple of pictures from my week and weekend :) 


hard rock cafe

My fav  - vegeterian full english breakfast






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti